Recetas de de gelato

Gelato alla meringa

Gelato alla meringa

Esta foto y esta receta pertenecen al blog (La traduzione in italiano della ricetta è disponibile cliccando qui ) HELADO DE MERENGUEEscudriño el cielo en busca de señales otoñales
Gelato al miele, con noci e cioccolato

Gelato al miele, con noci e cioccolato

No estoy segura y le tengo miedo a un precoz y repentino alzheimer de todo lo español. Ayer, por Madrid, yo sola, a salto de mata por dónde me guiaran los deseos
GELATO DI BRANDY BUTTER E PEPITE DI CIOCCOLATO

GELATO DI BRANDY BUTTER E PEPITE DI CIOCCOLATO

(La traduzione in italiano della ricetta è disponibile cliccando qui) HELADO DE BRANDY BUTTER Y TROPEZONES DE CHOCOLATE(alias stracciatella my way) Operación vaciado del frigorífico, en marcha
GELATO DE CASSATA

GELATO DE CASSATA

Lo gracioso vino un día que estábamos cenando y de postre claro, se pidió un gelato de tuti fruti. Esperar a que se enfríe y mezclar con la nata y las frutas escarchadas cortadas a cuadraditos ya fuera del THM o del cazo con cuidados y al congelador sacando cada hora y removiendo bien para que no se formen cristales hasta la hora de servir
GELATO DI TÉ AL CARAMELLO

GELATO DI TÉ AL CARAMELLO

Texto y foto pertenecen al blog La traduzione in italiano della ricetta QUIHelado de té al carameloHe sacado el pantalón Carmina Ordoñez en Marrakech
The Gelato Affogato al Caffè

The Gelato Affogato al Caffè

The Gelato is an all time favourite dessert, and it's now enjoyed all year round. We do not have any information about who may have invented it and when/where, what we know is that this kind of delicious hybrid is gaining momentum every single day
GELATO DI ZAFFERANO E UVETTA

GELATO DI ZAFFERANO E UVETTA

Traduzione in italiano della ricetta QUI. Helado de azafrán y pasas. Hay pocos placeres tan grandes en la vida como chupar las palas de la heladera nada más mantecar el helado (preferentemente después de haber apagado la heladera misma)
Gelat de iogurt

Gelat de iogurt

El meu fill és un fan dels gelats de iogurt, la veritat és que només li agrada el de xocolata i el de iogurt
Gelat de taronja

Gelat de taronja

Pelem la taronja, sense deixar a la pell res de blanc, que amarga molt. Preparem una crema anglesa, posem lo sucre i la pell de la taronja a la Thermomix a polvoritzar, si no tenim thermomix, ens serveix una picadora un dos tres
Gelat de cafè

Gelat de cafè

Jo crec que li fa falta una mica més de temps al congelador, però este xaval no te espera. Podem gelar-ho a la geladora o directament al congelador i cada hora anar remenant per que no es formin els cristalls de gel
Gelat de iogurt de coco

Gelat de iogurt de coco

Passar a que es gele ben gelat a la nevera, i ja després ho podem mantecar be en la geladora o directament al congelador
Gelat de iogurt amb nous garrapinyades / Helado de yogur con nueces garrapiñadas

Gelat de iogurt amb nous garrapinyades / Helado de yogur con nueces garrapiñadas

La recepta és moooolt senzilla i ràpida de fer. He cercat moltes receptes diferents i n'hi havia de més senzilles que d'altres, però al ser la primera vegada que en faig, que no tinc, ni tampoc he fet mai sucre invertit (és un anticongelant que evita que el gelat cristal·litzi i fa que quedi més cremós) i tampoc tinc màquina de fer gelats
Gelat de canyella

Gelat de canyella

Aprofitant les últimes calors, un gelat deliciós sobretot si us. de sucre. de nata líquida per muntar. Una culleradetes de sucre amb gust de vainilla
Gelat de iogurt desnatat amb mel.

Gelat de iogurt desnatat amb mel.

Preparar o be la Thermomix, o un batedor de varetes per muntar la nata. Ara ja ho passem a la geladora o directe al congelador, com sempre diem als gelats fets amb congelador s'han d'anar movent amb una forquilla per a que no formi els cristalls de gel
Gelat de préssec

Gelat de préssec

Un gelat que m'ha deixat un bon sabor de boca. Muntem la nata, que haurà de estar ben gelada de la nevera, la deixem quasi muntada, però no del tot, és a dir quant està espessa però que encara no ha fet els pics, o el dibuixos que es queden de les varetes marcats
Gelat de nata  (Giallo Zafferano)

Gelat de nata (Giallo Zafferano)

Ara passeu-ho a un bol i este bol ho poses dins a un altre amb glaçons de gel per a que es gele rapit, una vegada gelat, ho tapeu amb paper film i a la nevera unes dos hores a la part mes gelada